VILLOR

VILLA STADSSKOGEN

Nybyggnad av villaI stadsdelen Stadsskogen finns det flera hus som är ritade av oss, detta är ett av exemplen. Ta er en tur förbi för att bli inspirerade. Huset är byggt av Projektbyggarna Ulricehamn.

FAKTA


Hustyp: Villa

Sovrum: 4

Badrum: 2

Area: 130

Byggår: 

VILLA SEGLET

_HE_4305___serialized4

Nybyggnad av villaDenna nybyggnad ligger på Solbacksgatan högst upp i backiga Ulricehamn. Den inrymmer öppna sociala ytor och är en modern villa med klassisk inspiration. Även på denna gata finns flera hus ritade av oss i olika varierade stilar. Huset är byggt av RB Kandibo.

Area:

Byggår:

FAKTA


Hustyp: Villa

Sovrum: 3

Badrum: 2

Area: 180

Byggår: 2015

VILLA STRÄCKÅS

Tillbyggnad av bostadshusPå härliga Sträckås i Ulricehamn renoverades och byggdes detta hus om för att passa den äldre stilen som är karakräristiskt för området. Tillbyggnaden utfördes av MH Trä och bygg i Ulricehamn.

FAKTA


Hustyp: Villa

Sovrum: 4

Badrum: 2

Area: 180 kvm

Byggår: 2018

VILLA LINNEA

Tillbyggnad av proseccoverandaDetta äldre hus byggdes till med ett uterum i klassisk stil. Under uterummet gömmer sig även en vinkällare. Projektet utfördes av Projektbyggarna i Ulricehamn.

FAKTA


Hustyp: Villa

Sovrum: 

Badrum: 

Area: 25 kvm

Byggår: 2019

VILLA BOHESTRA

_05I0285

Nybyggnad av villaNybyggt lantdörm på en hästgård. I anslutning till huset ligger även ett modernt häststall i likadan stil.

FAKTA


Hustyp: Villa

Sovrum: 4

Badrum: 2

Area: 220 kvm

Byggår: 2019

NYFIKEN?Tveka inte att kontakta oss. Fler bilder hittar du i vårt galleri eller på våra sociala kanaler.